2024-03-01

Geovetas praktikant Will

Vi välkomnar Geovetas nyaste praktiktant – Will Crang!

Vi har glädjen att återigen få välkomna en ny praktikant till oss på Geoveta! Den här gången är det Will Crang som letat sig hit och kommer att utföra sin praktik hos oss fram till mitten av mars. Han har en kandidatexamen inom Geovetenskap från Stockholms universitet med fokus inom geologi men vill gärna bredda sina kunskaper inom branschen. Will är ursprungligen från Storbritannien, men bor numer i Dalarna tillsammans med sambo och hund. På Geoveta kommer han att få hjälpa till med allt från förberedelser inför olika fältuppdrag till att delta i fältarbete med provtagningar av jord och vatten och geotekniska undersökningar som några exempel.

Här är Wills egna ord:

William heter jag och jag är här som praktikant under nästan fem veckor. Jag är nyexaminerad med en kandidat inom Geovetenskap från Stockholms universitet och ville få möjligheten att fortsätta lära och bredda mina kunskaper inom branschen innan jag går vidare på arbetsmarknaden. Mina studier har främst fokuserat på geologi, men mitt intresse är dock brett och jag vill ha möjlighet att göra som mycket som möjligt under min tid här! Fältarbete tycker jag extra mycket om och jag är peppad att följa med er och ser vad ni gör här på Geoveta.

Jag bor i Dalarna, men kommer ifrån Storbritannien. Jag har en sambo och hund hemma, och älskar att vara i skog och mark på min fritid, särskilt terränglöpning (även under dessa kallare tider!).

Varmt välkommen Will och hoppas att du kommer att få en trevlig praktik hos oss på Geoveta!