2021-04-30

Geovetas praktikanter

Vi välkomnar Hodda och Petronella, Geovetas nya praktikanter!

Sedan slutet av mars fram till början av juni har vi praktikanterna Hodda Shariatmadari och Petronella Wiklander hos oss på Geoveta. De går båda fjärde året på programmet Civilingenjör inom Naturresurteknik på Luleå tekniska universitet. Nedan följer en kort presentation av praktikanterna.

Hodda Shariatmadari – Civilingenjör inriktning miljö och vatten

”Jag heter Hodda och är en av de nya praktikanterna på Geoveta.
Jag är från Stockholm (Sundbyberg) och studerar fjärde året på programmet Civilingenjör inom Naturresursteknik med inriktningen Miljö och vatten på Luleå Tekniska Universitet. Jag har läst kurser så som Provtagning och utvärdering vid miljökontroll, MKB, och vatten-kurser så som Geohydrologi, Dagvatten och liknande. Är speciellt intresserad av miljöfrågor och i princip allt som har med det att göra.

Det ska bli väldigt roligt att få ha min praktik hos er, och jag ser fram emot att börja!”

Petronella Wiklander – Civilingenjör inriktning malm och mineral

”Mitt namn är Petronella Wiklander och jag går fjärde året på naturresursteknik som finns på Luleå tekniska universitet. Efter andra året valde jag inriktningen som heter malm och mineral där jag främst läst kurser som geofysik, kurser inom geologi och strukturgeologi. Under tiden har jag även läst grundkurser inom GIS vilket jag är väldigt intresserad av.

När jag inte studerar gillar jag att träna, vara ute i naturen, måla och träffa människor och jag har hållit på med en rad olika sporter genom mitt liv. Jag är uppväxt på en bondgård vilket gjort att jag alltid varit intresserad av naturen. Jag hoppas att jag kan lära känna er även under rådande omständigheter och få en inblick i hur ni arbetar.”

Varmt välkomna och hoppas att ni ska trivas hos oss!